PVsyst's forum

Welcome on PVsyst's forum.
It is currently Mon Oct 15, 2018 11:18 pm

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jun 06, 2018 5:19 pm 

Joined: Mon Sep 28, 2015 6:13 pm
Posts: 94
Hello Team,

I ve just realized that importing from .3ds adds an improvement referring .dae (in fact 2): one is the correct dimension translation (meters to meters eg) and another is that the terrain also is included. The thing is that the landscape is missing in the importation. Is it possible to reinclude it manually like a picture of same dimensions of the terrain?

Thanks in advance
BR


Top
   
PostPosted: Thu Jun 14, 2018 10:47 am 
User avatar

Joined: Wed Oct 31, 2012 11:12 am
Posts: 113
Hello,

Well you should be able to import the terrain data from both formats, but you won't get the textures for now.
You can always import a ground image (File -> Import -> Import a ground image) and place it in your scene but it will remain flat.


Top
   
PostPosted: Thu Jun 14, 2018 5:32 pm 

Joined: Mon Sep 28, 2015 6:13 pm
Posts: 94
Ok thank you, wish someday could be possible
BR Jose


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited