PVsyst's forum

Welcome on PVsyst's forum.
It is currently Tue Jul 27, 2021 4:34 pm

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed May 05, 2021 7:11 pm 

Joined: Wed May 05, 2021 7:09 pm
Posts: 1
Hello PVsyst team,

I have just updated to version 7.1.0 but I have come across a problem - I can't view reports for projects that are pre-existing from older versions (7.0 and below).omegle xender

I can modify the system details, etc. and run simulations, but when I click Report the software does not respond, and hangs using ~15% CPU (it does not crash so there is no way to report the bug).

I've created a new project with 7.1.0 and have no problem viewing the report, the problem is only with projects that were created before 7.1.0.

I've just created a new project to replicate one I had made in 7.0, but I have the same issue when I try generate a report after simulation. I think it could be to do with the shading scene image rendering? I have no issue generating a report without a shading scene. The shading scene is tables on a hill, 80MWp, with a few hundred trees.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited