PVsyst's forum

Welcome on PVsyst's forum.
It is currently Mon Nov 30, 2020 12:43 pm

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 18, 2020 2:29 pm 

Joined: Tue Feb 18, 2020 2:18 pm
Posts: 4
Hello everyone!

I'm trying to add a new pump to the database, as I need to use it in my project. The thing is that when I start to draw the curve "Head=f(FlowR), Voltage = 400 V", an error appears and PVsyst stops working. I do not know what to do. I even tried to copy the parameters of other pumps included in the database to be sure that the numbrs are OK, but I still have the same problem.

Hope anyone could tell me what to do
Thank you so much!!


Top
   
PostPosted: Fri Aug 21, 2020 4:43 am 

Joined: Sat Aug 15, 2020 5:00 pm
Posts: 2
Hello Ian, you can try to edit the pump at database, to match your pump datasheet.
i did it before and i know when we try to click the curve error appears and PVsyst stops working.


Top
   
PostPosted: Wed Oct 07, 2020 11:15 am 

Joined: Tue Feb 18, 2020 2:18 pm
Posts: 4
Great, I'll do what you say. Thank you very much! :)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited