PVsyst's forum

Welcome on PVsyst's forum.
It is currently Wed Aug 12, 2020 12:11 pm

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun May 03, 2020 1:49 am 

Joined: Sun May 03, 2020 1:21 am
Posts: 2
Hello,

My name is Tayzer and I'm doing a project using the Site file "De Bilt" in the Netherlands.

I got stuck after the simulation I went to Detailed results --> Hourly graphs --> selected "Available Energy at Inverter output" and "Energy injected to the grid" and in June, September and November have some missing values at the "Energy inject" cause usually both variables has the same value.

Thanks in advance


Attachments:
File comment: The month of November with the missing information from day 12th till 13th
nov.jpg
nov.jpg [ 57.74 KiB | Viewed 232 times ]
File comment: The month of September with the missing information from day 18th till 20th
sep.jpg
sep.jpg [ 84.06 KiB | Viewed 232 times ]
File comment: The month of June with the missing information from day 11th till 13th
pvgraph1.jpg
pvgraph1.jpg [ 104.88 KiB | Viewed 232 times ]
Top
   
PostPosted: Sun May 24, 2020 8:46 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2012 7:29 pm
Posts: 1680
Please chack that you have not defined "Unavailability Losses".


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited