PVsyst's forum

Welcome on PVsyst's forum.
It is currently Tue Aug 14, 2018 9:22 pm

All times are UTC+02:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jan 04, 2018 4:59 pm 

Joined: Thu Jan 04, 2018 4:43 pm
Posts: 1
Dears,

I tried to add a new site in Brazil.
Completed all the stages inputing data manually from SWERA (https://maps.nrel.gov/swera/#/?aL=eFtua ... 3274&zL=11).
After finishing inputing data on Geo Coordinates and Monthly Meteo tabs, I saved it.

Here comes the problem: My new added location is listed unerneath Brazil (Country menu). But when I select it and "open" the site, a completely different city is loaded, from Algeria, Africa ! Nor the names or data has anything with the ones I created.

Any suggestion, since interactive map is not working.


Top
   
PostPosted: Fri Jan 26, 2018 11:41 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2012 7:29 pm
Posts: 1463
I can't understand that.
Please try again, using "Databases > Geographic Site > New".
And make sure that before saving your site, the data are indeed what you have specified. The site will be saved when you click "OK", and at this time you can check the filename.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+02:00


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited